Marbellamar

Informasjon

Leiligheten ligger «på» stranden i Calahonda, et tettsted mellom Fuengirola og Marbella. Flyplassen i Malaga ligger ca. 25 min unna med bil.

Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og dobbel sovesofa i stuen.  Det er tråløst internett og TV med de fleste internasjonale kanaler og filmer. Leiligheten er fullt utstyrt for 4 personer, med sengetøy, håndklær og dyner. Kaffetrakter, presskanne, brødrister, etc. Det er åpen kjøkkenløsning og et funksjonelt bad med vaskemaskin, badekar og dusj.  Stor terrasse med utsikt rett ned til stranden og strandbaren. Meget gode solforhold. For å komme til stranden går man ned 2 trapper, eller tar heisen, går gjennom hagen og ut av porten. Det er to svømmebasseng i hagen.

Strandpromenaden er ferdigstilt til La Cala og det er en fin tur.

Tvers over veien finnes frisør, apotek, legesenter, optiker og cafe, restauranter, banker, samt Supermarcado og Lidl.

Bussen stopper rett utenfor i begge retninger og ett busstopp unna finnes El Soco som byr på flere restauranter, barer med og uten fotball, og nattklubb.

Langs stranden/eller småveier (retning mot Marbella) kan man gå til Cabopino – en hyggelig havn med flere restauranter og langgrunne sandstrender.